Går det att tjäna två miljoner kronor på drygt två månader med en effektiv arbetstid på ca en timme under den perioden? Mitt svar, baserat på min egen upplevelse, är tveklöst JA!

Självklart så har det föregåtts av att lära mig en massa saker, och självklart så går det bort lite skatt från ovanstående belopp. I det här fallet handlar det om 30% som går till skatt, men bevisligen JA!

Det här, högst verkliga, exemplet handlar inte om att hitta den ultimata ”pengageneratorn” eller att lägga ned all sin tid i att lära sig en ny inkomstbringande färdighet.

Jag har det senaste året studerat hur verkligheten fungerar. Studerat dess magnetiska natur, där vi har en tendens att dra till oss det vi sänder ut. Genom att studera hur saker verkligen hänger ihop och samtidigt arbetat väldigt djupt med min egen personliga utveckling, har jag blivit allt bättre på att bemästra och utnyttja de lagar och samband som styr livet. Samtidigt som jag rensat bort mina egna mentala blockeringar. Jag har med andra ord blivit väldigt bra på att nå mina mål, uppfylla mina drömmar, manifestera mina tankar, eller hur man nu vill benämna det. Allt till minsta möjliga ansträngning.

Varför berättar jag då allt det här? Ja, inte är det för att visa hur duktig jag är eller för att få en massa beröm eller likes. Sånt är inte så viktigt längre.

Jag har med tiden insett att det är lite av min uppgift att lära andra hur man gör. Jag vill dela med mig av den här kunskapen. Jag vill lära ut hur man når sina mål, bortom sina vildaste fantasier. När man bemästrar detta finns inga begränsningar för vad man kan åstadkomma. Precis allt är möjligt. Det är bara våra tankar och föreställningar som begränsar oss, men allt det går också att ändra på om man vet hur.

Det här inlägget är bara början. Se det som en teaser. Det kommer minst ett till där jag visar på andra personliga resultat av mina studier. Jag kommer också att berätta om hur du också kan lära dig allt detta, hur du med enkelhet kan skapa ditt eget drömliv. Oavsett vad du drömmer om. För att inte missa något i framtiden, se till att prenumerera på mitt nyhetsbrev https://mikael.online/nyhetsbrev och/eller följ min Facebooksida https://www.facebook.com/mikael.teacher

PS. Om du tror att någon av dina vänner också är intresserad av detta får du jättegärna sprida inlägget vidare. Jag vill ha möjlighet att hjälpa så många som möjligt.