Vilka vi är

Vår hemsidaadress är: https://mikael.online. Hemsidan ägs och drivs av Enmind AB, organisationsnummer 556727-0128.

Vilka personuppgifter samlar vi in ​​och varför samlar vi in ​​dem

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse, och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.

Vi lagrar dina namn- och adressuppgifter samt andra kontaktuppgifter i ett kundregister för att på bästa sätt leverera beställda varor. Kundregistret är också viktigt för att vi enkelt skall kunna kontakta dig för bästa möjliga service. Uppgifterna i kundregistret kan också användas för att vi skall kunna skicka särskilda erbjudanden, nyhetsbrev och information till dig om våra nya produkter, om du valt detta vid registreringen av nyhetsbrev.

Om du vill veta vilka uppgifter som finns om dig i kundregistret kan du kontakta oss via kontaktformuläret.

Information om GDPR

Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver nedan.

Lagringen av dina personuppgifter på www.mikael.online är krypterade genom att vi använder https/SSL certifikat som säkrar trafiken till och från hemsidan och skyddar informationen genom att kryptera all datatrafik.

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig enligt följande:

Vi köp av tjänster eller produkter

För- och efternamn, adress eller mailadress och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna leverera vår tjänst eller produkt till dig. Vi får de uppgifterna personligen från dig när du genomför ett köp på vår hemsida. Dina uppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen. Efter det raderas dina uppgifter om du inte längre är kund hos oss.

Skapar du ett konto via hemsidan då du lägger en order, sparas dina personuppgifter automatiskt. Du kan när du vill själv ta bort detta konto och all information kommer att raderas från vår databas.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på sajten samlar vi in ​​de uppgifter som visas i kommentarformuläret, och även besökarens IP-adress och användaragent för webbläsare för att hjälpa till att upptäcka spam.

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (kallas också en hash) kan ges till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Gravatar-tjänstens integritetspolicy finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

Nyhetsbrev

Vi sparar namn och mailadress hos mailleverantör MailChimp för utskick av nyhetsbrev. Uppgifterna fyller du själv i och samtycker till att de sparas när du registrerar dig. Du kan sedan när du vill avsluta utskicken från oss genom att klicka på en länk i valfritt nyhetsbrev.

Kurser

Vi dokumenterar våra kurser genom inspelningar, som ibland säljs på vår hemsida. Deltagare av kurserna har rätt att få sin röst bortklippt från dessa. Den skriftliga feedback från kursdeltagare efter våra kurser sparas. Du väljer själv om ditt namn ska stå med.

Foton och videofilmer från kurserna där kursdeltagare är med i bild, läggs upp i sociala medier och på hemsidan, i samtycke med kursdeltagarna.

De mailkonversationer gällande kurserna sparas fram till och med avslutad kurs och efterföljande uppföljning.

Hemsidan

Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett skriftligt godkännande. De sparas tills vi ersätter de med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

Sessioner/vägledning

De mailkonversationer för privata sessioner/vägledningar sparas vid pågående behandlingar. Det innebär att de mail som avser att klienten är ”under behandling” och kommer att fortsätta ta flera sessioner, sparas. Då behandlingarna är avslutade raderas mailkonversationerna.

Kostnadsfria tjänster

Vid registrering av kostnadsfria webinarier och föreläsningar samlas uppgifter om namn samt mailadress, som sedan raderas då webinariet eller föreläsningen är avslutat och eventuellt uppföljningsmejl är skickat.

Media

Om du överför bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbyggd platsdata (EXIF GPS) som ingår. Besökare på webbplatsen kan hämta och extrahera eventuella platsdata från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Den information du anger i kontaktformuläret sparas temporärt medans hemsidan skapar ett e-postmeddelande av den informationen. När e-postmeddelandet har skickats till administratören raderas kontaktinformationen. Detta e-postmeddelande sparas så länge konversationen anses pågå, dock längst 6 månader.

Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor kommer att vara i ett år.

Om du har ett konto och du loggar in på den här sidan ställer vi in ​​en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Den här cookien innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren.

När du loggar in, kommer vi också att skapa flera cookies för att spara dina inloggningsuppgifter och dina skärmdisplayval. Inloggningskakorna varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer “Kom ihåg mig” kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggningskakorna att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel sparas en ytterligare cookie i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-id för den artikel som du just redigerat. Den löper ut efter 1 dag.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Vem delar vi dina data med

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och förutom i de fall som nämns i detta dokument delar vi inte din data med någon..  Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via kontaktformuläret.

Hur länge vi behåller dina data

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Det här är så att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljnings kommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö.

För användare som registrerar sig på vår hemsida (om någon) lagrar vi också de personuppgifter som de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller ta bort sin personliga information (förutom att de inte kan ändra användarnamnet). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

I övrigt sparas ingen information, där lagen inte kräver så, längre än 6 månader efter avslutat konversation.

Vilka rättigheter har du över dina data

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att du får en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi håller om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Där skickar vi dina uppgifter

Besökarens kommentarer kan kontrolleras via en automatiserad spårningsdetekteringstjänst.